Forumindex Chiforum.se
Sveriges Största Chihuahuaforum
 
 Vanliga frćgorVanliga frćgor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 

Regler

 
Skapa nytt ämne   Det här ämnet är lćst sć du kan varken svara pć eller ändra det.    Forumindex -> Viktig information
Föregćende ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
Admin
Administratör
Administratör


Registreringsdatum: 13 februari 2006
Inlägg: 101
Ort: Mexico

InläggPostat: mćn feb 13, 2006 12:29 pm    Rubrik: Regler Svara med citat

REGLER

* Ideer fÄr kritiseras men inte personer. Inga personangrepp. TÀnk efter noga innan du skriver och svara inte pÄ inlÀgg nÀr du Àr upprörd. Irriterar du dig pÄ ett inlÀgg, skriv dÄ inget som förvÀrrar situationen ytterligare. Att ta upp konflikter som uppkommit utanför forumet i en diskussion Àr givetvis olÀmpligt.

* Det Àr inte tillÄtet att annonsera om försÀljning eller omplacering av hundar, önskemÄl om fodervÀrdshundar, göra reklam för avelshanar eller pÄ annat vis annonsera om hundar annat Àn i Valpförmedling och Hanhundsregister.

* Forumet ska inte nyttjas till att sprida "skvaller". Diskussioner om personer, namngivna som underförstÄdda, Àr inte tillÄten.

* LÀnkar till eller diskussioner om annonser pÄ andra sajter Àr inte tillÄtna.

* InlÀgg som saknar innehÄll och bara hÀnvisar till en text/bild i anvÀndarens blogg Àr inte tillÄtna. Vill man ha nÄgot kommenterat/diskuterat hÀr fÄr man Àven skriva det hÀr.

* Det Àr inte tillÄtet att skriva inlÀgg som kan tÀnkas bryta mot nÄgon lag eller uppmana/uppmuntra till lagbrott. Alla inlÀgg lagras med IP-adress och tidpunkt för eventuell polisanmÀlan.

* Det Àr inte tillÄtet att skriva inlÀgg som kan upplevas stötande, vulgÀra, hatiska, hotande eller ÀrekrÀnkande.

* InlÀgg om personliga problem Àr inte tillÄtna. Om nÄgon ÀndÄ lÀmnar ut sitt privatliv Àr inte vi pÄ Chiforum.se ansvariga för eventuell skada eller obehag som kan uppstÄ. TÀnk pÄ att det inte bara Àr dina "kompisar" pÄ forumet som lÀser, utan Àven hundratals andra.

* Moderatorerna flyttar inlÀgg som postats i fel forum. Bespara dem arbetet genom att först tÀnka igenom vilket forum ditt inlÀgg passar bÀst i. Att posta samma Àmne i flera forum Àr inte tillÄtet.

TIPS OCH RIKTLINJER

* Detta Àr ett chihuahuaforum. Det Àr naturligt att prata om andra saker ocksÄ men tÀnk pÄ forumets syfte.

* LÀgg gÀrna in bilder i bildforumet, tÀnk dock pÄ att inte göra dem för stora. TÀnk pÄ att detta Àr ett chihuahuaforum och att de flesta dÀrför föredrar att se bilder pÄ chihuahuor.

* Innan du startar ett Àmne, ta reda pÄ om det du undrar över diskuterats förut. AnvÀnd sökfunktionen flitigt. DÄ fÄr du kanske bÄde fler och snabbare svar pÄ din frÄga.

* TÀnk pÄ att det inte gÄr att uppfatta tonfall och minspel nÀr du skriver. Ditt inlÀgg kan tolkas helt annorlunda Àn du sjÀlv tÀnkt. Var tydlig och hÄll en hövlig ton sÄ undviks mÄnga missförstÄnd.

* SKRIV INTE MED ENBART STORA BOKSTÄVER VARKEN I RUBRIK ELLER I INLÄGGET. DET ÄR SVÅRLÄST OCH IRRITERANDE.

* Om du vÀljer att ha en banner i din signatur fÄr den ej överstiga 100x300 pixlar

* TÀnk pÄ att skriva en passande rubrik till ditt inlÀgg sÄ man fÄr ett hum om vad det handlar om innan man öppnar det.
Bra rubrik: "Lilla Nisse har bajsat ute i dag!"
DĂ„lig rubrik: "Jippi!"

UPPLYSNINGAR

* Grova eller upprepade regelbrott medför att kontot raderas. Eventuellt kan Àven din internetleverantör och/eller polisen kontaktas.

* Admin och moderatorerna har rÀtt att utan förvarning radera, redigera och lÄsa inlÀgg de upplever bryter mot ovanstÄende regler. Om du inte förstÄr varför ett inlÀgg lÄsts/redigerats/raderats kan du be om en förklaring i ett privat meddelande till den ansvarige. InlÀgg av typen "varför lÄstes mitt inlÀgg?" kommer ovillkorligen att raderas. TÀnk pÄ att moderatorerna arbetar för forumets bÀsta och att det inte alltid sammanfaller med ditt bÀsta.

* Upplever du dig orÀttvist behandlad av en moderator, ta upp det direkt med denne. Om du upplever att det inte gÄr, kontakta Admin. Om det av nÄgon anledning inte heller gÄr Àr det bara att beklaga. Att skriva pÄ forumet och klaga Àr av naturliga skÀl inte tillÄtet.

* Konton som registrerats men inte aktiverats inom en vecka raderas.
Konton som aktiverats men inte skrivit nÄgot inlÀgg inom 14 dagar raderas.

* I din profil mÄste du fylla i För- och Efternamn samt Ort. Detta för att undvika anonyma anvÀndare och skapa en bÀttre stÀmning. Konton som inte har denna information ifylld rÀknas inte som aktiverade (se ovan)
Observera att ditt efternamn endast Àr synligt för administratörerna.

* NÀr du registrerar dig pÄ forumet lÀmnar du din e-postadress. Den adressen kommer inte lÀmnas ut till tredje part utan ditt samtycke.

* Allt som skrivs pÄ forumet speglar anvÀndarens egen Äsikt, inte Chiforum.ses, om annat inte tydligt anges.
Till överst pć sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Det här ämnet är lćst sć du kan varken svara pć eller ändra det.    Forumindex -> Viktig information Alla tider är GMT + 2 timmar (svensk sommartid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara pć inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2005